Element Logic investoi OmniModiin: Tekoäly ja modulaarisuus ovat logistiikan tulevaisuus

Element Logic on sijoittanut 15 miljoonaa kruunua modulaaristen järjestelmien toimittajaan OmniMod AS:ään, joka tekee pakettien lajittelun automatisointia ja käsittelyä tekoälyä hyödyntäen.

Tobias Drage Roti ja Seva Karpov perustivat OmniModin vuonna 2020 osana heidän pro gradu -tutkielmaansa, joka syntyi NTNU:n (Norjan tiede- ja teknologiayliopisto) tutkimusympäristöstä. Tarkemmin sanottuna yrityksen juuret ovat kybernetiikassa ja robotiikassa, ja se työllistää kasvun myötä yli 15 opiskelijaa ja NTNU:sta valmistuvaa. Tobias tapasi Sander Engevikin NTNU yrittäjyyskoulussa vuonna 2021, ja he ovat tehneet yhteistyötä yrityksen rahoituksen ja  investointien parissa. Investointien ansiosta OmniMod on voinut vauhdittaa tuotekehitystä entisestään, ja yhteistyössä alan johtavien toimijoiden kanssa startupilla onkin käynnissä useita jännittäviä projekteja uuden teknologian tuomiseksi markkinoille.

"Kaikki Element Logicilla ovat erittäin vaikuttuneita OmniModista ja heidän saavutuksistaan ​​niin lyhyessä ajassa. Tiimin osaaminen innovatiivisissa pakettien lajittelu- ja sekvensointikonsepteissa tekoälyä hyödyntäen on varsin merkittävää ja muodostaa merkittävän kilpailuedun muihin automaatiotoimijoihin verrattuna."

— Dag-Adler Blakseth, Toimitusjohtaja, Element Logic

Element Logic on johtava varastoautomaatioratkaisujen toimittaja ja maailman ensimmäinen ja suurin AutoStore-toimittaja. Yksi Element Logicin tärkeimmistä prioriteeteista on tuotevalikoiman kasvattaminen ja optimointi sekä arvoketjun entistä suuremman osan automatisointi. OmniModin tekniikka on todennettu ja se tarjoaa ainutlaatuisen ja laajan mahdollisuuksien valikoiman logistiikka-automaatiolle.

”Element Logic on uskomaton yritys, joka on todella menestynyt työntekijöidensä ja kulttuurinsa ansiosta. Sen takana olevat ihmiset ovat osaavia, luotettavia ja innovatiivisia, ja siksi sopivia sijoittajia viemään start-up-yrityksen uusiin korkeuksiin. Odotamme innolla yhteistyömme jatkamista ja näytämme muulle maailmalle, mitä voimme saavuttaa yhdessä,” OmniModin toimitusjohtaja Tobias Drage Roti sanoo.

Join our newsletter

Keep up to date, get insights and product updates straight to your inbox.

Sign up