Palvelut ja ratkaisut

Modulaariset ja skaalautuvat ratkaisumme tehostavat suurien ja pienien varastojen toimintaa

Element Logic automatisoi varastosi toiminnan

Element Logic toimittaa yrityksesi tarpeisiin vastaavan varaston automaatiojärjestelmän. Sen avulla yrityksesi menestyy nyt ja tulevaisuudessa. Pitkäaikaisimpana AutoStore-teknologiakumppanina meillä on markkinoiden laajin kokemus sisälogistiikkaa tehostavien ja kannattavien ratkaisujen luomisesta asiakkaillemme.

Element Logicin automatisoidut logistiikan keräilyjärjestelmät ovat modulaarisia ja asiakkaan tarpeeseen skaalautuvia. Todistetusti toimivien teknologioiden ja kattavan asiantuntemuksemme avulla varmistamme, että asiakkaidemme odotukset eivät ainoastaan täyty vaan myös ylittyvät.

AutoStore

Rakenna logistiikkaratkaisusi AutoStoren avulla – se on alan johtava varastorobotiikkaa hyödyntävä järjestelmä

Olemme ensimmäinen AutoStore-varastointiautomaatiojärjestelmän kumppaniyritys ja olemme markkinoiden johtava järjestelmäintegraattori Euroopassa. Niinpä voimme tarjota eri kokoisille ja monilla toimialoilla toimiville asiakkaille monipuolisen ja ennen kaikkea asiakkaan tarpeisiin vastaavan varastonhallintajärjestelmän.

Säästä tilaa, pienennä kustannuksia, tehosta varaston toimintaa ja paranna kannattavuuttasi Element Logicin toimittaman AutoStore-ratkaisun avulla.

Tutustu ratkaisuun

Ohjelmisto

Tehosta varastosi toimintaa eManagerilla

Todistetusti toimiva eManager -ohjelmistomme on yksi keskeisistä asiakkaille tarjoamistamme eduista. AutoStore-ratkaisusi on eManagerin avulla yhteydessä ERP- tai varastonhallintajärjestelmääsi, joten sen avulla optimoit kaikki varastosi prosessit.

Lue lisää

Robotiikkaratkaisut

Robotiikka vie logistiikkaratkaisusi täysin uudelle tasolle

Teknologia on kaikissa Element Logicin tarjoamien logistiikkaratkaisujen keskiössä. Olemme ensimmäinen yhtiö, joka yhdisti robottikäden avulla toteutetun tavaroiden keräilyteknologian Autostoren-varastointiteknologian kanssa. Yhdistelmä nostaa varastosi automaatioastetta sekä keruukapasiteettia, joiden avulla leikkaat logistiikkakulujasi.

Lue lisää

MATERIAALIVIRRAN KÄSITTELY

Työnkulun optimointi onnistuu alan parhailla materiaalivirran käsittelyjärjestelmillä

Koska jokainen AutoStore-ratkaisu on ainutkertainen, myös optimaalinen materiaalivirran käsittely vaihtelee varastokohtaisesti. Suunnittelemme integroidut kuljetin- ja pakkausteknologiajärjestelmät käytettävän AutoStoren-ratkaisun perusteella, mikä auttaa maksimoimaan päivittäiset keräilytapahtumat ja ratkaisun kannattavuuden. Materiaalivirran käsittelyratkaisumme sisältävät tavaroiden siirtämisen, suojauksen, materiaalinhallinnan ja jätteiden käsittelyn.

Lue lisää

Palvelumme varmistavat investointinne tehokkaan käytön

Laajan tietämyksemme ja kokemuksemme ansiosta voimme tarjota logistiikan automaatiojärjestelmiä siten, että ne perustuvat asiakkaan tarpeisiin, toimialan vaatimuksiin ja parhaisiin AutoStore-käytäntöihin.

Suunnittelu ja konsultointi

Suunnittelemme räätälöityjä ratkaisuja, jotka varmistavat investoinnille mahdollisimman korkean tuoton

Jokaista asiakastamme palvelee oma asiantuntijatiimi, joka auttaa kaikissa tilanteissa. Tiimi auttaa ottamaan laskennassa huomioon kaikki varastotoimintojen osa-alueet. Lisäksi asiantuntijat laskevat sijoitukselle tuottolaskelmat sekä tekee takaisinmaksuanalyysit, joiden avulla löydetään paras mahdollinen kokonaisuus. Tulosten perusteella tiimi suunnittelee asiakkaan tarpeita vastaavan räätälöidyn varastoautomaatioratkaisun.

Lue lisää

Järjestelmän toimitus

Hyödynnä yksilöllistä rakentamis- ja projektinhallintakokemusta

Sujuvan rakennusvaiheen takeena on kullekin asiakkaalle nimettävä oma projektipäällikkö, joka toimii yhteyshenkilönä sekä koordinoi kaikkia toimituksiin ja rakentamiseen liittyviä asioita. Ja koska projektinhallinnallamme on kymmenien vuosien kokemus varastojen automatisoinnista, asiakas hyötyy tämän kokemuksen mukanaan tuomasta ennakoitavuudesta ja varmuudesta kohteen valmistelun, rakennuksen, asennuksen, määrityksen, testauksen ja luovutuksen aikana. Näin varmistetaan prosessin sujuvuus alusta loppuun.

Lue lisää

Koulutus

Työntekijöiden koulutus tukee AutoStoren tehokasta käyttöä

Haluamme auttaa asiakkaita menestymään tarjoamalla työntekijöiden koulutusta, olipa kyse AutoStoresta, ohjelmistosta tai materiaalivirran käsittelyratkaisuista. Osaaminen ja asiantuntemus ovat onnistumisen kannalta keskeisiä tekijöitä. Siksi kutsummekin valikoituja työntekijöitä saamaan lisäkoulutusta, jonka avulla heistä tulee järjestelmän pääkäyttäjiä(Superuser).

Lue lisää

Huolto ja tuki

Ennakoiva huolto ja tukipalvelut pidentävät laitteistosi käyttöikää

Onnistumisesi on meille tärkeää, ja erikoistunut tukitiimimme on aina valmis auttamaan kaikin tavoin. Tukitiimi myös etsii alueita, joissa on parannettavaa ja joissa on mahdollisuuksia kasvuun. Lupaamme helposti tavoitettavan tukitiimin, johon on yhdistetty myös ennakoiva huoltotiimi. Tällä tavoin löydämme jatkuvasti tapoja, joilla varastonhallintajärjestelmän tuottavuutta voidaan tehostaa ja pidetään investointinne kyvykkyys korkealla sekä laitteiston käyttöikä mahdollisimman pitkänä. Olemme ylpeitä siitä, että olemme yksi alan helpoimmin lähestyttävistä ja palvelukeskeisimmistä yrityksistä.

Lue lisää

Tutustu, miten voimme parantaa kilpailukykyäsi AutoStoren ja varaston automatisoinnin avulla

Ota yhteyttä jo tänään