Palvelut ja ratkaisut

Modulaariset ja skaalautuvat ratkaisumme tehostavat suurien ja pienien varastojen toimintaa

Element Logic automatisoi varastosi toiminnan

Element Logic toimittaa yrityksesi tarpeisiin vastaavan varaston automaatiojärjestelmän. Sen avulla yrityksesi menestyy nyt ja tulevaisuudessa. Pitkäaikaisimpana AutoStore-teknologiakumppanina meillä on markkinoiden laajin kokemus sisälogistiikkaa tehostavien ja kannattavien ratkaisujen luomisesta asiakkaillemme.

Element Logicin automatisoidut logistiikan keräilyjärjestelmät ovat modulaarisia ja asiakkaan tarpeeseen skaalautuvia. Todistetusti toimivien teknologioiden ja kattavan asiantuntemuksemme avulla varmistamme, että asiakkaidemme odotukset eivät ainoastaan täyty vaan myös ylittyvät.

AutoStore

Rakenna logistiikkaratkaisusi AutoStoren avulla – se on alan johtava varastorobotiikkaa hyödyntävä järjestelmä

Olemme ensimmäinen AutoStore-varastointiautomaatiojärjestelmän kumppaniyritys ja olemme markkinoiden johtava järjestelmäintegraattori Euroopassa. Niinpä voimme tarjota eri kokoisille ja monilla toimialoilla toimiville asiakkaille monipuolisen ja ennen kaikkea asiakkaan tarpeisiin vastaavan varastonhallintajärjestelmän.

Säästä tilaa, pienennä kustannuksia, tehosta varaston toimintaa ja paranna kannattavuuttasi Element Logicin toimittaman AutoStore-ratkaisun avulla.

Tutustu ratkaisuun
Ohjelmisto

Tehosta varastosi toimintaa eManagerilla

Olemme jo vuosikymmenten ajan kehittäneet ohjelmistoratkaisuja, jotka tuottavat lisäarvoa asiakkaillemme. Ohjelmistoekosysteemimme avulla voit suunnitella, toteuttaa, käyttää ja hallita automatisoituja varastoratkaisuja kaikissa prosessin vaiheissa.

Lue lisää
Robotiikkaratkaisut

Robotiikka vie logistiikkaratkaisusi täysin uudelle tasolle

Teknologia on kaikissa Element Logicin tarjoamien logistiikkaratkaisujen keskiössä. Olemme ensimmäinen yhtiö, joka yhdisti robottikäden avulla toteutetun tavaroiden keräilyteknologian Autostoren-varastointiteknologian kanssa. Yhdistelmä nostaa varastosi automaatioastetta sekä keruukapasiteettia, joiden avulla leikkaat logistiikkakulujasi.

Lue lisää
MATERIAALIVIRRAN KÄSITTELY

Työnkulun optimointi onnistuu alan parhailla materiaalivirran käsittelyjärjestelmillä

Koska jokainen AutoStore-ratkaisu on ainutkertainen, myös optimaalinen materiaalivirran käsittely vaihtelee varastokohtaisesti. Suunnittelemme integroidut kuljetin- ja pakkausteknologiajärjestelmät käytettävän AutoStoren-ratkaisun perusteella, mikä auttaa maksimoimaan päivittäiset keräilytapahtumat ja ratkaisun kannattavuuden. Materiaalivirran käsittelyratkaisumme sisältävät tavaroiden siirtämisen, suojauksen, materiaalinhallinnan ja jätteiden käsittelyn.

Lue lisää

Palvelumme varmistavat investointinne tehokkaan käytön

Laajan tietämyksemme ja kokemuksemme ansiosta voimme tarjota logistiikan automaatiojärjestelmiä siten, että ne perustuvat asiakkaan tarpeisiin, toimialan vaatimuksiin ja parhaisiin AutoStore-käytäntöihin.

Suunnittelu ja konsultointi

Suunnittelemme räätälöityjä ratkaisuja, jotka varmistavat investoinnille mahdollisimman korkean tuoton

Jokaista asiakastamme palvelee oma asiantuntijatiimi, joka auttaa kaikissa tilanteissa. Tiimi auttaa ottamaan laskennassa huomioon kaikki varastotoimintojen osa-alueet. Lisäksi asiantuntijat laskevat sijoitukselle tuottolaskelmat sekä tekee takaisinmaksuanalyysit, joiden avulla löydetään paras mahdollinen kokonaisuus. Tulosten perusteella tiimi suunnittelee asiakkaan tarpeita vastaavan räätälöidyn varastoautomaatioratkaisun.

Lue lisää
Järjestelmän toimitus

Hyödynnä yksilöllistä rakentamis- ja projektinhallintakokemusta

Sujuvan rakennusvaiheen takeena on kullekin asiakkaalle nimettävä oma projektipäällikkö, joka toimii yhteyshenkilönä sekä koordinoi kaikkia toimituksiin ja rakentamiseen liittyviä asioita. Ja koska projektinhallinnallamme on kymmenien vuosien kokemus varastojen automatisoinnista, asiakas hyötyy tämän kokemuksen mukanaan tuomasta ennakoitavuudesta ja varmuudesta kohteen valmistelun, rakennuksen, asennuksen, määrityksen, testauksen ja luovutuksen aikana. Näin varmistetaan prosessin sujuvuus alusta loppuun.

Lue lisää
Koulutus

Varmista AutoStore-järjestelmän tehokas käyttö työntekijöidesi koulutuksen avulla

Pyrimme antamaan asiakkaille lisäarvoa joka päivä ja auttamaan heitä menestymään tarjoamalla kattavasti koulutusta, olipa kyse AutoStoresta, ohjelmistosta tai materiaalivirran käsittelyratkaisuista. Osaaminen ja asiantuntemus ovat onnistumisen kannalta keskeisiä tekijöitä, ja kutsummekin valikoituja työntekijöitä saamaan lisäkoulutusta, jonka jälkeen heistä tulee järjestelmän pääkäyttäjiä(Superuser).

Lue lisää
Huolto ja tuki

Maksimoi laitteistosi käyttöaika hyödyntämällä tukea ja ennakoivaa huoltoa

Onnistumisesi on meille tärkeää, ja erikoistunut tukitiimimme on aina valmis auttamaan kaikin tavoin. Tukitiimi myös etsii alueita, joissa on parannettavaa ja joissa on mahdollisuuksia kasvuun. Lupauksemme on toimiva ja helppokäyttöinen tukitiimi, johon on yhdistetty ennakoiva huoltotiimi. Tällä tavoin löydämme jatkuvasti tapoja, joilla laitteiston käyttöikää voi pidentää, tuottavuutta tehostaa ja joilla pidetään investointinne kyvykkyys korkealla. Olemme ylpeitä siitä, että olemme yksi alan helpoimmin lähestyttävistä ja palvelukeskeisimmistä yrityksistä.

Lue lisää

Tutustu, miten voimme parantaa kilpailukykyäsi AutoStoren ja varaston automatisoinnin avulla

Ota yhteyttä jo tänään