Palvelut ja ratkaisut

Modulaariset ja skaalautuvat ratkaisumme tehostavat suurien ja pienien varastojen toimintaa

Element Logic automatisoi varaston toiminnan

Element Logic toimittaa yrityksen tarpeita vastaavan automatisoidun varastoratkaisun, joka auttaa yritystä menestymään nyt ja tulevaisuudessa. Pitkäaikaisimpana AutoStore-teknologiakumppanina meillä on markkinoiden laajin kokemus kannattavien ja ratkaisujen luomisesta asiakkaille.

Toimitamme automatisoituja logistiikan keräilyjärjestelmiä: Käytämme modulaarisia ja skaalautuvia ratkaisuja, jotka yhdessä todistetusti toimivien teknologioiden ja kattavan asiantuntemuksemme avulla varmistavat, että asiakkaittenne odotukset eivät ainoastaan täyty vaan myös ylittyvät.

Lue lisää siitä, miten Element Logic voi tehostaa teidänkin yrityksenne varastoprosesseja.

AutoStore

Rakenna logistiikkaratkaisusi AutoStoren avulla – se on alan johtava varastorobotteja hyödyntävä järjestelmä

Olimme maailman ensimmäinen AutoStore-kumppani ja olemme markkinoiden johtava järjestelmäintegraattori Euroopassa. Niinpä voimme tarjota eri kokoisille ja monilla toimialoilla toimiville asiakkaille monipuolisen ja ennen kaikkea tarpeitasi vastaavan varaston automatisointikokemuksen.

Säästä tilaa, pienennä kustannuksia, tehosta varaston toimintaa ja paranna kannattavuuttasi Element Logicin toimittaman AutoStore-ratkaisun avulla.

Lue lisää

Ohjelmisto

Lisää ohjelmisto ja maksimoi varaston tehokas toiminta

Todistetusti toimiva ohjelmistomme on yksi keskeisistä asiakkaillemme tarjoamistamme eduistamme. eManager- ohjelmistomme avulla AutoStore-ratkaisunne on yhteydessä ERP- tai varastonhallintajärjestelmäänne. Tällä tavoin voidaan optimoida varaston prosessit ja maksimoida varastoprosessien tehokkuus.

Lue lisää

Robotiikkaratkaisut

Siirrä logistiikkaratkaisusi uudelle tasolle käyttämällä toimintaa entisestään parantavia robotiikkaratkaisuja

Me Element Logicilla olemme aina hyödyntäneet teknologiaa ratkaisuissamme, ja olimmekin ensimmäinen yhtiö, joka integroi robottikäden avulla toteutetun tavaroiden keräilyteknologian AutoStoren-varastoteknologian kanssa. Tämä teknologia antaa mahdollisuuden keruukapasiteetin nostamiselle ja automaatioasteen nostamiselle entisestään.

Lue lisää

MATERIAALIVIRRAN KÄSITTELY

Luo optimaalisia työnkulkuja alan parhailla materiaalivirran käsittelyjärjestelmillä

Koska jokainen AutoStore-ratkaisu on ainutkertainen, myös optimaalinen materiaalivirran käsittely vaihtelee varastokohtaisesti. Suunnittelemme integroidut kuljetin- ja pakkausteknologiajärjestelmät käytettävän AutoStoren-ratkaisun perusteella, mikä auttaa maksimoimaan päivittäiset keräilytapahtumat ja ratkaisun kannattavuuden. Materiaalivirran käsittelyratkaisumme sisältävät tavaroiden siirtämisen, suojauksen, materiaalinhallinnan ja jätteiden käsittelyn.

Lue lisää

Palvelumme varmistavat investointinne tehokkaan käytön

Laajan tietämyksemme ja kokemuksemme ansiosta voimme tarjota logistiikan automaatiojärjestelmiä siten, että ne perustuvat asiakkaan tarpeisiin, toimialan vaatimuksiin ja parhaisiin AutoStore-käytäntöihin.

Suunnittelu ja konsultointi

Suunnittelemme tarpeiden mukaan räätälöityjä ratkaisuja, jotka maksimoivat investoinnin tuoton

Asiakkaillemme nimetään oma AutoStore- ja sisälogistiikka-asiantuntijoista koostuva tiimi. Tiimi auttaa ottamaan laskennassa huomioon kaikki toimintojen osa-alueet sekä tekemään sijoituksen tuottolaskelmat ja takaisinmaksuanalyysit. Tällä tavoin löydetään paras sekä nykyisiä että tulevia automatisointitarpeita vastaava ratkaisu. Tiimi suunnittelee tulosten perusteella asiakkaan tarpeita ja mieltymyksiä vastaavan räätälöidyn varastoautomaatioratkaisun.

Lue lisää

Järjestelmän toimitus

Hyödynnä yksilöllistä rakentamis- ja projektinhallintakokemusta

Sujuvan rakennusvaiheen takeena on kullekin asiakkaalle nimettävä oma projektipäällikkö, joka toimii yhteyshenkilönä sekä koordinoi kaikkia toimituksiin ja rakentamiseen liittyviä asioita. Ja koska projektinhallinnallamme on kymmenien vuosien kokemus varastojen automatisoinnista, asiakas hyötyy tämän kokemuksen mukanaan tuomasta ennakoitavuudesta ja varmuudesta kohteen valmistelun, rakennuksen, asennuksen, määrityksen, testauksen ja luovutuksen aikana. Näin varmistetaan prosessin sujuvuus alusta loppuun.

Lue lisää

Koulutus

Varmista AutoStore-järjestelmän tehokas käyttö työntekijöidesi koulutuksen avulla

Pyrimme antamaan asiakkaille lisäarvoa joka päivä ja auttamaan heitä menestymään tarjoamalla kattavasti koulutusta, olipa kyse AutoStoresta, ohjelmistosta tai materiaalivirran käsittelyratkaisuista. Osaaminen ja asiantuntemus ovat onnistumisen kannalta keskeisiä tekijöitä, ja kutsummekin valikoituja työntekijöitä saamaan lisäkoulutusta, jonka jälkeen heistä tulee järjestelmän pääkäyttäjiä(Superuser).

Lue lisää

Huolto ja tuki

Maksimoi laitteistosi käyttöaika hyödyntämällä tukea ja ennakoivaa huoltoa

Onnistumisesi on meille tärkeää, ja erikoistunut tukitiimimme on aina valmis auttamaan kaikin tavoin. Tukitiimi myös etsii alueita, joissa on parannettavaa ja joissa on mahdollisuuksia kasvuun. Lupauksemme on toimiva ja helppokäyttöinen tukitiimi, johon on yhdistetty ennakoiva huoltotiimi. Tällä tavoin löydämme jatkuvasti tapoja, joilla laitteiston käyttöikää voi pidentää, tuottavuutta tehostaa ja joilla pidetään investointinne kyvykkyys korkealla. Olemme ylpeitä siitä, että olemme yksi alan helpoimmin lähestyttävistä ja palvelukeskeisimmistä yrityksistä.

Lue lisää

Tutustu, miten voimme parantaa kilpailukykyäsi AutoStoren ja varaston automatisoinnin avulla

Ota yhteyttä jo tänään