Tarpeiden mukaan räätälöity ratkaisu

Element Logicin suunnittelema ja toimittama automatisoitu varastoratkaisu antaa varmuuden, että yritys on optimoitu tulevan kasvun ja tulevien tarpeiden varalta.

Varaston koko, toiminnan tarpeet, haasteet ja mahdollisuudet ovat asiakaskohtaisia. Tämän vuoksi AutoStore-tiimimme ja sisälogistiikka-asiantuntijamme selvittävät asiakaskohtaiset tarpeet ja mieltymykset yhteistyön alkaessa. Järjestelmäsuunnittelijamme hahmottelevat asiantuntemuksensa ja luovuutensa avulla asiakkaan tilaan täydellisesti sopivan ratkaisun, mikä maksimoi onnistumisen.

Riippumatta siitä, onko kyseessä täysin uusi varastorakennus tai jo olemassa oleva tila, henkilökuntamme suunnittelee asiakkaan kannalta älykkäimmän ja kannattavimman ratkaisun. Mikään tila ei ole liian pieni tai liian suuri.

"Käytimme paljon aikaa lukujen analysointiin ja asiakkaan tarpeiden ymmärtämiseen sekä simulaatioiden ajamiseen. Etsimme tällä tavoin ratkaisun, jolla on paras lisäarvo asiakkaalle. Tavoitteemme on luoda asiakkaan kannalta mahdollisimman tehokas ratkaisu mahdollisimman edullisesti."

— - Lasse Vik, Product Manager AutoStore, Element Logic

Kapasiteettia ja tehokkuutta koskevat odotukset

Ratkaisuehdotusta testataan useita kertoja ja näin varmistetaan, että ratkaisu on asiakkaan kannalta mahdollisimman kannattava. Järjestelmän suunnittelutiimi luo 3D-malleja ja ajaa erilaisia tilannesimulaatioita, joiden avulla saa käsityksen siitä, mitä automatisoidulta varastolta voi odottaa kapasiteetin ja tehokkuuden osalta.

Arvostamme Element Logicilla vuoropuhelua ja olemme tiiviisti yhteydessä asiakkaaseen jokaisessa varaston automatisoinnin vaiheessa. Päätämme yhdessä, miten asennus suoritetaan.