AutoStore varmistaa kilpailukykysi myös tulevaisuudessa

AutoStore on markkinoiden nopein tilausten täyttämisjärjestelmä neliömetrikohtaisesti mitattuna. Sen varastotiheys on kaikista automatisoiduista varastointi- ja keräily- eli ASRS-järjestelmistä suurin. AutoStore on joustava ja modulaarinen robotiikkaratkaisu, jota voidaan muokata tilojen mukaan. Sitä on helppo laajentaa toimintojen häiriintymättä, jos nykyinen järjestelmä jää pieneksi.

Asennettuja ratkaisuja
375 +
AutoStore-kumppani vuodesta
2003
Taattu käyttöaika
98 %
WMS-kehittäjä vuodesta
1998
eManager vuodesta
2006

Varaston automatisoinnin ansiosta työntekijät voivat käsitellä tilauksia nopeasti ja turvallisesti – se tuo kilpailuetua markkinoilla. Element Logicin ratkaisun ansiosta voimme taata, että keräilyvirheet vähenevät, varastomääriä seurataan jatkuvasti, haarautuminen on mahdollista eikä yksi vika keskeytä kaikkea toimintaa.

Räätälöidyn AutoStore-laitteiston ja eManager-erikoisohjelmiston synergiaetujen ansiosta kattava Element Logic -ratkaisu on ainutlaatuinen.

"AutoStore on alan johtava varastojen automatisointijärjestelmä. Se sopii kaikenlaisiin tiloihin, minkä lisäksi se on tehostanut toimintaa ja lisännyt asiakastyytyväisyyttä monenlaisissa yrityksissä."

— Lasse Vik, Product Manager AutoStore in Element Logic

AutoStoren osat

Kehikko

Laatikoita ja robotteja ympäröivä kehikko. Kehikko rakennetaan tilaan sopivaksi.

Robotit

Robotit keräävät ja toimittavat tavarat, ja ohjain laskee niille ruudukkoon parhaan mahdollisen vapaan reitin. Robotit toimivat 24/7 ja hoitavat itse tarvittaessa latautumisen. Element Logicin valikoimassa on sekä Red Line- että Black Line -robotteja. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin selvitetään, mikä malli vastaa tarpeitasi parhaiten.

Laatikot

Tavaroita säilytetään kestävissä laatikoissa. Tietokanta hallitsee kunkin laatikon koko sisältöä koko ajan. Laatikot voidaan jakaa erikokoisiin osastoihin.

Ohjain

AutoStore-ohjauskeskus hallitsee koko ajan varaston verkostoa ja infrastruktuuria. Lisäksi ohjauskeskuksessa tapahtuu varaston ja robottien reaaliaikainen lokiinkirjaus.

Portit

Portit toimittavat kerätyt tavarat käsittelijöille lisäkäsittelyä varten. ConveyorPort ja siihen yhdistetty kuljetin on erinomainen ratkaisu useimmille asiakkaille. Jos ne eivät kuitenkaan sellaisenaan riitä, valikoimassamme on myös CarouselPort-, SwingPort- tai RelayPort-portteja.

AutoStoren älykäs varaston automatisointi

AutoStore-varasto optimoituu jatkuvasti itseohjautuvasti toiminnan aikana. Usein pyydetyt nimikkeet sijoitetaan automaattisesti kehikon ylälaatikoihin, jolloin niihin päästää käsiksi nopeasti. Manuaalisesti toimivaan varastoon verrattuna AutoStore noin kymmenkertaistaa keräilytehon.

Yritykset, jotka pohtivat automaatioon investointia, kysyvät usein, kuinka monimutkaista ja haastavaa automaation käyttäminen on. Automaatiojärjestelmän toimittajana Element Logic pyrkii tekemään asennuksesta, perehdytyksestä tai toiminnasta mahdollisimman helppoa.

 

"Tuli turvallinen olo, kun he olivat paikalla projektin jokaisessa vaiheessa. He osallistuivat kaikkiin rakennuskokouksiin ja kaikkiin työntekijöille järjestettyihin työpajoihin, minkä lisäksi he auttoivat muuttovaiheessa. Saimme heiltä älykkäitä ratkaisuja kaikissa vaiheissa."

— Rolf Inge Danielsen, Logistics Director, Berggaard Amundsen

Automaation edut työntekijöille

Automaatio edistää työympäristön ergonomiaa. Sen on todistettu vähentävän henkistä ja fyysistä stressiä, parantavan merkittävästi työympäristöä sekä vähentävän työntekijöiden altistumista työtapaturmille. Myös vähäinen koulutustarve ja selkeä käyttöliittymä helpottavat käyttöönottoa henkilöstön osalta.

Automaatioon tehtävissä investoinneissa ei ole kyse ihmisistä tai roboteissa – kyse on ihmistä ja roboteista. Robottien määrää on helppo lisätä tarvittaessa etenkin sesonkihuippuina. Tämä puolestaan vähentää työntekijöiden kokemaa stressiä, tehtäviä ylitöitä ja epämiellyttäviä työaikoja. Lisäksi tilapäistyövoimaa tarvitaan vähemmän, jolloin resursseja jää nykyisen henkilökunnan käyttöön.

Asiakkaiden kertomukset ovat suurin vahvuutemme

Olemme Element Logicilla sitä mieltä, että suurin vahvuutemme on asiakkaiden ottaminen koko ajan huomioon. Lue asiakkaiden kertomuksia siirtymisestä manuaalisesta varastosta automatisoituun varastoon Element Logicin avulla.

 

Haluatko tietää lisää siitä, miten Element Logic voi optimoida varaston toiminnan?

Ota yhteyttä jo tänään