Yksityiskohtainen ja ennakoitava

Olemme toimittaneet huippuluokan varastointiratkaisuja yli 35 vuoden ajan. Automatisointikokemuksemme ansiosta osaamme luoda kannattavia ja skaalautuvia ratkaisuja, jotka kestävät kymmeniä vuosia.

Yksityiskohdilla on merkitystä kannattavaa AutoStore-ratkaisua koottaessa. Onnistuneen tuloksen saavuttamisessa on keskeistä kehikon oikeat mitat ja muutaman ensimmäisen alumiinipylvään asentaminen.

Koska tämä on ratkaiseva vaihe, käytämme aina kokoonpanotiimiä, jolla on laaja kokemus AutoStore-kehikkojen rakentamisesta. Tämän vaiheen jälkeen kehikon loppuosan kokoaminen on helppoa, sillä se on kuin vähän vaativampi LEGO-palikkasarja.

Oma projektipäällikkö vastaa rakentamisen jokaisessa vaiheessa kaikista toimituksista, millä varmistetaan, että kaikki saapuu ajallaan. Projektipäällikkö on yhteyshenkilö, joka pitää asiakkaan ajan tasalla prosessin jokaisessa vaiheessa.

"Vaikka Element Logic on ollut toiminnassa vuosien ajan, se ei ole toimittanut yhtään projektia merkittävästi myöhässä. Asiakkaamme osaavat todella arvostaa tätä vastuullisuutta muutostilanteessa."

— Nils Grille, Project Manager, Element Logic Norway

Varaston automatisointi

Materiaalivirran käsittely optimoidaan suunnittelemalla ja toimittamalla integroituja kuljetinratkaisuja, jotka lisäävät automatisointia varastossa. Kuljetinjärjestelmä tuo tilaukset AutoStoresta lastauslaitureille sekä käsittelee jätteet ja kierrätyksen.
Varaston automatisointijärjestelmän muita osia voivat olla esimerkiksi pahvilaatikoiden tai pussien pakkauslaitteet, lähtevien tilausten lajittelujärjestelmät ja varaston sisäinen jakelu.

Kun varastoratkaisu toimitetaan, käyttöönottotiimi suorittaa laajat testit ja simulaatiot mahdollisesti esiintyvien tilanteiden varalta. Tällä tavoin voidaan luottaa siihen, että ratkaisu vastaa suunnittelunprosessin aikana arvioitua kapasiteettia ja tehokkuutta koskevia määriä.