AutoStoreen optimoitu materiaalivirran käsittely

Element Logic auttaa asiakkaitaan tilausten täyttämisessä. Kannattavia ja kestäviä ratkaisuja luotaessa joustavat materiaalivirran käsittelyprosessit ovat välttämättömiä.

Materiaalivirran käsittely sisältää siirtämisen, suojauksen, varastoinnin, materiaalinhallinnan ja jätteiden käsittelyn. Materiaalien jokainen siirtymisvaihe automatisoidussa varastossa on optimoitu automatisoituja AutoStore-prosesseja varten, mikä varmistaa tehokkaan toiminnan, ennakoitavuuden ja turvallisen työympäristön.

Element Logicin varastoautomaatio perustuu AutoStoreen ja on räätälöity sitä varten. Olemme muodostaneet kullakin markkina-alueella kumppanuuksia sellaisten toimittajien kanssa, jotka sopivat parhaiten laitteistojen ja ulkoisen teknologian toimittajiksi. Tällä tavoin saadaan asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityjä ratkaisuja. Materiaalivirran käsittely on keskeinen osa kattavaa ratkaisua, joka optimoi saapuvan ja lähtevän tavaravirran.

"Joustava tapa hahmottaa materiaalivirran käsittely tuo lisäarvoa asiakkaiden AutoStore-kokemukselle. Kukin suunniteltu järjestelmä optimoidaan varmistamaan, että ratkaisusta on asiakkaalle mahdollisimman paljon hyötyä."

— Michael Kawalier, Managing Director Sales, Element Logic Germany

Luotettavan ja tehokkaan työnkulun luominen

Tyypilliset ratkaisut sisältävät kuljettimet, joilla voidaan optimoida tavaravirta toimituksesta AutoStoreen ja AutoStoren keräilyportista kuljetusalueelle. Asennuksen laajuuden mukaan kokonaisratkaisu voi sisältää pahvilaatikoiden tai pussien pakkauslaitteet, automaattiset pahvilaatikoiden kokoajat, etikettikoneet, lähtevien tilausten lajittelujärjestelmät ja varaston sisäisen jakelun.

Materiaalivirran käsittely, joka sisältää kuljettimet sekä pakkaus- ja lajittelujärjestelmät, on automaation seuraava taso. Yhdessä AutoStoren ja eManagerin kanssa nämä prosessit luovat luotettavan ja tehokkaan työnkulun, joka kasvaa yrityksen kasvaessa.

Haluatko tietää lisää materiaalivirran käsittelystä ja Element Logicin toimittamasta AutoStoresta?

Ota yhteyttä jo tänään