Lisää automaatiota ja paranna kannattavuutta

eOperator on Element Logicin robottikäsi, joka hyödyntää koneoppimista. Se toimii todistetusti AutoStoren kanssa, ja sitä pidetään logistiikan tulevaisuutena.

eOperatorin avulla voidaan automatisoida AutoStoressa säilytettävien tavaroiden käsittely yhdistämällä RightHand Roboticsin palkittu RightPick-keräilyteknologia ja Element Logicin ohjelmisto. Kun AutoStore toimittaa tuotteen, robottikäsi kerää sen ja täyttää asiakastilaukset erittäin nopeasti, mikä takaa hyvän tuoton investoinnille. Se voi kerätä ja sijoittaa tuhansia tuotteita, ja koska se ei tee inhimillisiä virheitä, asiakkaat saavat tilaamansa tuotteet – joka kerta.

Robottikäsi voidaan integroida AutoStoreen, eManageriin ja muihin varastonhallintaohjelmistoihin.

 

Robottikäsi – automaation uusi taso

eOperator on työntekijä, joka ei väsy koskaan, joka voi tehdä töitä pimeässä ja kylmässä ja joka ei ole koskaan sairauslomalla. Sen “aivoina” toimii tehokas grafiikkasuoritin, joka on suunniteltu käsittelemään valtavia tietomääriä nopeasti. Tämän lisäksi se hyödyntää koneoppimista erilaisten tehtävien suorittamisessa. Se oppii yksi kerrallaan tarttumaan kiinni erikokoisiin ja -muotoisiin tuotteisiin mahdollisimman tehokkaasti. Se ei korvaa ihmistyöntekijöitä, vaan se toimii yhdessä ihmisten kanssa varmistaen näin kannattavan ja optimaalisen työnkulun.

eOperatorin ansiosta ihmisiin liittyvät kosketuskohdat vähenevät merkittävästi, ja tuotevirta varastosta asiakkaalle on entistä tehokkaampi. Työntekijöiden kannalta tämä tarkoittaa sitä, että voivat työskennellä entistä älykkäämmin sen sijaan, että heidän olisi tehtävä enemmän töitä. Työntekijöiden työpäivä sujuu entistä ergonomisemmin, ja he saavat enemmän vastuuta.

"Varaston automatisoinnin tehostaminen käyttämällä RightPick-teknologiaa tavaroiden keräilyjärjestelmänä on yksi esimerkki tavasta, jolla koneoppimista käytetään sisälogistiikka-alalla. Se on automaation tulevaisuutta."

— Sutharshan Nadarajah, Technology Director, Element Logic

Toiminta käytännössä

eOperator sisältää robottikäden, silminä toimivan kameran sekä tartuntakäden, jossa on imukuppeja ja liikuteltavat sormet. eOperatorissa käytettävä teknologia voi hahmottaa sekunnin murto-osassa nopeimman tavan kerätä tuote. Mukautuvan oppimisen ja toiminnan parantumisen ansiosta eOperator on ainutlaatuinen, ja se laajentaa AutoStore-ratkaisua.

Robottikädessä on myös intuitiivinen käyttöliittymä, hallintapaneeli ja huoltoportaali. Se on suunniteltu toimimaan joustavasti yhdessä ihmisten kanssa. eOperatorin odotetunlainen toiminta voidaan varmistaa reaaliaikaisten tilastojen avulla.

Element Logic on suunnitellut ja kehittänyt eOperatorin, ja se on integroitu asiakkaiden AutoStore-varastoihin onnistuneesti. Ota yhteyttä jo tänään, niin saat tietää, miten ja milloin voimme siirtää varastosi seuraavalle automaatiotasolle.

Haluatko tietää lisää?

Ota yhteyttä jo tänään