Hallitse automatisoitua varastoa eManager-ohjelmistolla

Olemme kehittäneet automatisoidun varaston toimintojen maksimointia, toimintakustannusten pienentämistä ja asiakastyytyväisyyden parantamista varten oman ohjelmiston, eManagerin. Se on portaali, jonka kautta saa kaikki tarvittavat tiedot toimintojen optimointia ja kasvuun valmistautumista varten.

eManagerin käyttöliittymää on helppo käyttää, ja se sisältää AutoStore-käyttäjän ohjauksen. eManagerin avulla voit hallita koko ajan tuotteen sijaintia, varastossa olevia tavaroita, vastaanotettujen tavaroiden räätälöityjä prosesseja, palautusten käsittelyä, täydennystä ja keräilyä. Työntekijöiden perusteellinen koulutus varmistaa optimaalisen käytön.

Helppo integroida nykyiseen varastonhallintajärjestelmään

Ohjelmisto voidaan ottaa heti käyttöön nykyisessä varastonhallintajärjestelmässä. Integrointi voidaan toteuttaa sijoituksen nopean tuoton takaavilla vakioasetuksilla tai asiantuntijatiimin tekemillä asiakkaan tarpeita ja mieltymyksiä vastaavilla mukautetuilla määrityksillä. Määritettävän ja standardoidun alustan yhdistämisen ansiosta eManager voi kehittyä, joten se vastaa jatkossakin asiakkaan ja markkinoiden tarpeisiin.

"eManager on AutoStoren aivot. Sen ansiosta järjestelmä toimii tehokkaasti ja kaikki varaston osat voivat olla yhteydessä toisiinsa, mikä varmistaa optimoidun työnkulun." Theresa Marin Tantillo, Solutions Architect, Element Logic"

— Theresa Marin Tantillo, Solutions Architect, Element Logic.

Kehityksen taustalla on ylivertainen AutoStore-tuntemus

Element Logic on alkuperäinen AutoStore-kumppani, ja täydellisen AutoStore-yhteensopivan ohjelmiston kehittämistä varten hyödynsimme kymmenien vuosien aikana saatua tietämystä ja strategista sitoutumista. Tämän asiantuntemuksen tuloksena on ohjelmisto, joka parantaa merkittävästi asiakkaiden tarkkuutta, tuottavuutta ja käsittelykapasiteettia.

eManagerin vahvuus on etenkin sen kyky priorisoida tekemättömät tehtävät tehokkaasti. Se määrittää automaattisesti joustavat ja dynaamiset tilausjonojärjestelmät esimerkiksi aaltopoiminnan, eräpoiminnan sekä palautettujen ja paljon käytettyjen tuotteiden käsittelyä varten – asiakkaan tarpeita vastaavalla tavalla.

Luotettava ohjelmisto

eManager on kehitetty varmistamaan pitkäkestoinen muuntautumiskyky, joka sopeutuu alan muutoksiin. Se on vakaa ja skaalautuva sekä tukee mobiili-, palvelin- ja pilvipohjaisia palveluja.

Integroitu tukitiimimme on sekä eManagerin että AutoStoren asiantuntija, joka on käytettävissä ongelmatilanteissa ja vastaa kysymyksiin. Tukitiimi voi tarjota lisäksi kuukausittaisen palvelun ja huollon diagnostiikkaraportin.

Haluatko tietää lisää siitä, mitä hyötyä eManagerista ja varaston automatisoinnista voi olla omille toiminnoillesi?

Ota yhteyttä jo tänään