Perehdyttäminen ja tilannepohjainen koulutus

Element Logicin asiakkaat oppivat kokeneelta koulutustiimiltä kaiken, mitä heidän on tiedettävä varaston automatisoinnista. Koulutuskerroilla keskitytään toimintoihin, turvallisuuteen ja sellaisten ongelmien ratkaisemiseen, joita voi esiintyä, kun ratkaisu otetaan käyttöön.

Perehdyttäminen on tärkeä vaihe, sillä sen aikana asiakas työntekijöineen tottuu käyttämään uutta automatisoitua varastoratkaisua. Koulutuksen avulla työntekijät oppivat uuden työnkulun nopeasti parissa päivässä.

Tämän lisäksi suosittelemme erikoiskoulutusta muutamalle työntekijälle. Näistä työntekijöistä tulee sitten AutoStoren Super-käyttäjiä. He oppivat perusteellisesti, miten ratkaisu toimii sekä miten monimutkaisia tilanteita ja ongelmia käsitellään. Element Logicin tukitiimi on tarvittaessa apuna.

Koulutus on välttämätöntä, jotta asiakas pystyy käyttämään järjestelmää heti ja osaa käyttää samoja teknisiä termejä kuin Element Logicin tiimi – tällä tavoin voidaan varmistaa menestyksekäs, automatisoitu tulevaisuus.

"Asiantuntevat ja innokkaat Super-käyttäjät ovat onnistumisen kannalta keskeisessä asemassa. Koulutusohjelmamme tekee tämän mahdolliseksi."

— Børre Skogvold, Element Logic Training Team