Element Logic laajentaa toimintaansa Yhdysvaltoihin ja Latinalaiseen Amerikkaan ostamalla SDI Industriesin

Element Logic® on AutoStore™-järjestelmän ympärille keskittyvien automatisoitujen varastoratkaisujen integraattori, jolla on ilo ilmoittaa ostavansa SDI Industriesin, johtavan yhdysvaltalaisen automaatioratkaisujen ja lajittelujärjestelmien toimittajan.

Element Logicista Yhdysvaltojen AutoStore-järjestelmätoimittaja

SDI Industries on perustettu vuonna 1977 ja sillä on yli 40 vuoden kokemus järjestelmäintegraatiosta ja automatisoiduista ratkaisuista. Yrityksellä on kahdeksan toimipaikkaa eri puolilla Yhdysvaltoja ja viidessä Latinalaisen Amerikan maassa.

Element Logic työllistää eri puolilla Eurooppaa yli 275 asiantuntijaa, jotka suunnittelevat, toteuttavat, toimittavat ja huoltavat räätälöityjä robottiratkaisuja kaikenkokoisissa varastoissa useilla eri aloilla. SDI Industriesin oston myötä Element Logic laajentaa toimintaansa Pohjois- ja Etelä-Amerikkaan. Samalla asiantuntijoiden määrä kasvaa noin 200:lla asiantuntijalla. SDI Industries hyödyntää Element Logicin asiantuntemusta johtavana AutoStore-integraattorina Euroopassa laajentaakseen palvelutarjontaansa ja tullakseen AutoStore-integraattoriksi Yhdysvalloissa.

"Odotan innolla, että saamme SDI Industriesin mukaan. Tämä yritysosto on tärkeä virstanpylväs strategiassamme tulla johtavaksi automatisoitujen varastoratkaisujen integraattoriksi maailmanlaajuisesti. SDI:n myötä näemme uskomattoman mahdollisuuden päästä erittäin houkutteleville Amerikan markkinoille yhdessä kasvustrategiaamme vauhdittavan kumppanin kanssa"

— Dag-Adler Blakseth, Element Logicin toimitusjohtaja ja perustajajäsen

Yhteistyöllä SDI Industriesin kanssa Element Logic laajentaa tuotetarjontaansa lajittelulaitteistoratkaisuihin ja saa mahdollisuuden ottaa käyttöön AutoStore-integraatiopalvelunsa kaikkialla Yhdysvaltain markkinoilla.

“Olemme innoissamme saadessamme olla osa Element Logic -ryhmää ja saadessamme kumppanin, jolla on yhteinen visio ja samanlainen kulttuuri sekä vuosien kokemus. Odotamme innolla kasvamistamme yhdessä Element Logicin kanssa ja kumppanuuden tuomia mahdollisuuksia”, Krish Nathan, SDI Industriesin toimitusjohtaja sanoo.

Ensimmäinen hankinta Castik Capitalin kanssa

Eurooppalaisen pääomasijoittajan Castik Capitalin hallinnoimat rahastot ostivat Element Logicin heinäkuussa 2021. SDI Industries on Element Logicin ensimmäinen hankinta sen jälkeen, kun se aloitti yhteistyön Castik Capitalin kanssa. SDI Industriesin johtoryhmä sijoittaa uudelleen Element Logiciin ja vastaa edelleen yhdessä SDI Industriesin ja Element Logicin jatkokehityksestä Yhdysvaltain markkinoilla.

Element Logicia neuvoivat PwC, Kutak Rock ja Houlihan Lokey. SDI Industriesin neuvonantajana toimivat Alta Capital Partners, Clapp Kelner ja Kirsch Kohn & Bridge. Kauppa toteutuu vuoden 2022 toisella neljänneksellä.

Tietoja SDI Industriesista

SDI on tarjonnut avaimet käteen -periaatteella materiaalinkäsittelyjärjestelmiä ja -ratkaisuja brändeille ympäri maailmaa vuodesta 1977 lähtien. SDI on asiantuntija vaatteiden lajitteluun ja yksikkökäsittelyyn, konsultointiin, suunnitteluun, järjestelmien ja ohjelmistojen integrointiin. SDI yhdistää useita huipputeknologioita, kuten Joey Pouch Sorter ja Enzo AGV, ja on SORTRAK G4 – Bomb Bay -tyylisen vaatteiden yksikkölajittelulaitteen valmistaja.

SDI:n pääkonttori sijaitsee Los Angelesissa, Kaliforniassa, ja se on monikansallinen organisaatio, jolla on toimintaa ympäri maailmaa ja joka palvelee sekä kansainvälisiä että kotimaisia ​​asiakkaita. SDI:llä on tällä hetkellä yli 400 jakelukeskusjärjestelmää asennettuna maailmanlaajuisesti. Lisätietoja osoitteessa www.SDI.SYSTEMS

Haluatko tietää lisää?

Kiinnostaako automaatiojärjestelmän mahdollisuudet? Ota yhteyttä ja asiantuntijamme kertovat, miten varastosi toimintaa voidaan automaation avulla tehostaa.

Ota yhteyttä

Join our newsletter

Keep up to date, get insights and product updates straight to your inbox.

Sign up