Element Logic lanseeraa AMR-ratkaisuja yhteistyössä Addverb Technologiesin kanssa

Element Logic integroi Addverbin AMR-ratkaisut (autonomous mobile robots) olemassa olevaan valikoimaansa kalustonhallintaohjelmistoalustan ohella. Tämä antaa asiakkaille mahdollisuuden alentaa toimintakustannuksia ja parantaa kokonaistulosta.

Yhteistyö Addverbin kanssa avaa Element Logicille uusia mahdollisuuksia tarjota asiakkailleen erittäin joustavia ratkaisuja materiaalin kuljetukseen, konsolidointi- ja sekvensointipuskureihin ennen ja jälkeen poimintaprosessin AutoStore-ratkaisusta.

“AMR:n avulla voimme auttaa asiakkaitamme parantamaan sisäisiä prosessejaan, lisäämään tehokkuutta ja tarjoamaan heille nopeampaa ja luotettavampaa tilausten käsittelyä”, Hans-Jörg Braumüller, Element Logicin suunnittelu- ja konsultointijohtaja toteaa.

Ainutlaatuinen organisaatioyhdistelmä

Addverb tarjoaa ainutlaatuisen logistiikkayhdistelmän, joka hyödyntää kiinteää ja mobiiliautomaatiota sekä edistyksellisiä yritysohjelmistoja. Heidän asiantuntemuksensa ja erityisosaaminen kuuluu teollisuus 4.0:aan, IoT:hen ja robotiikkaan perustuvien varastoautomaatioratkaisujen toimittamiseen. Heidän osaamisensa kattaa IoT-, robotiikka- ja varastokonsultoinnin. Addverb on toimittanut varastoautomaatioratkaisuja asiakkaille, jotka ovat kiinnostuneita nopeasti liikkuvista kulutushyödykkeistä, kuten Unilever, Flipkart, Amazon, PepsiCo, Coca-Cola, Dabur ja monet muut.

“Olemme innoissamme liittyessämme tähän kumppanuuteen Element Logicin kanssa ja ylpeitä saadessamme työskennellä yhdessä niin arvostetun alan toimijan kanssa, joka tunnetaan kaikkialla Euroopassa ja maailmanlaajuisesti”, Pieter Feenstra, Addverbin EMEA-alueen toimitusjohtaja sanoo.

“Kykymme palvella markkinoiden kysyntää kasvaa eksponentiaalisesti tarjoamalla pääsyn täydelliseen ratkaisuun, jossa yhdistyvät AutoStore-järjestelmät ja mobiilirobotit. Uskomme, että tämän kumppanuuden kautta yhdistämämme vahva portfolio, innovaatioosaaminen ja resurssien syvyys antavat meille mahdollisuuden luoda entistä enemmän arvoa asiakkaillemme,”hän jatkaa.

Korkeaa joustavuutta

AMR:n käytölle on erityisen ominaista suuri joustavuus projekteissa, joissa on monenlaisia ​​tavaravirtoja. AMR-laitteita hallinnoidaan älykkäällä kalustonhallintajärjestelmällä, jossa on integroitu parvitekniikka ja lasernavigointi yksittäisissä AMR:issä. AMR ei vaadi ennalta määritettyjä kiinteitä polkuja. Se voi määrittää reittinsä liikkeessä. Jos este havaitaan, AMR säätää polkuaan navigoidakseen kohteen ympäri.

”Element Logic on etsinyt intensiivisesti markkinoilta kumppania, joka voi tukea Element Logicia kansainvälisissä projekteissa, ja olemme löytäneet vakiintuneen ja teknisesti luotettavan kumppanin Addverbistä”, Element Logicin kaupallinen johtaja Håvard Hallås sanoo.

Join our newsletter

Keep up to date, get insights and product updates straight to your inbox.

Sign up