Element Logic on Great Place To Work -sertifioitu nyt seitsemässä maassa

Meillä on ollut hauskaa töissä vuodesta 1985, emmekä aio lopettaa: Vuonna 2023 Element Logic on Great Place to Work -sertifioitu seitsemässä maassa – yhdessä niistä ensimmäistä kertaa.

Työntekijämme ovat puhuneet. Element Logic on jälleen Great Place to Workin sertifioima nyt seitsemällä eri markkina-alueella: Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa, Saksassa, Isossa-Britanniassa, Yhdysvalloissa ja Kolumbiassa.

Great Place to Work on maailmanlaajuinen henkilöstötutkimus, joka mittaa työntekijöiden tyytyväisyyttä. Viisi mitattavaa ulottuvuutta ovat uskottavuus, kunnioitus, oikeudenmukaisuus, ylpeys ja yhteishenki. Jotta työpaikka voi osallistua kyselyyn, siellä on oltava vähintään kymmenen työntekijää. Sertifikaatin saamiseksi vaaditaan 70 prosentin Trust Index -tulos.

”Haluamme olla ihmiskeskeinen organisaatio, jossa voimme kasvaa ja pitää hauskaa yhdessä. Nämä sertifioinnit osoittavat, että olemme oikealla tiellä, mutta käytämme kyselyn tuloksia myös parannuskohteiden etsimiseen”, Element Logicin toimitusjohtaja Dag-Adler Blakseth toteaa.

Element Logic perustettiin vuonna 1985. Yhtiö on kasvanut viime vuosina erittäin voimakkaasti. Vuonna 2022 Element Logicin henkilöstömäärä kasvoi 250 työntekijästä 770:een. Siis kolminkertainen kasvu yhdessä vuodessa!

"Olen erittäin iloinen, että kaikki markkina-alueet, jotka kykenivät osallistumaan, saivat Great Place to Work -sertifikaatin "

— Dag-Adler Blakseth, Element Logicin toimitusjohtaja

Great Place to Workin Norjan toimitusjohtaja Jannik Krohn Falck on vaikuttunut Element Logicin eri työympäristöjen korkeista pistemääristä – etenkin, kun otetaan huomioon yhtiön nopea kasvu.

”Element Logic on onnistunut kehittämään hyvän ja tehokkaan kulttuurin eri maiden välillä ja moninkertaistamaan henkilöstönsä yhdessä vuodessa. Tämä on hieno saavutus, jota ohjaavat johto ja työntekijät, jotka tietävät, että yrityksen kulttuuri on menestyksen avaintekijöitä”, Falck sanoo.

Strategiatyö työpaikkakulttuurin parissa entistäkin tärkeämpää

Element Logicin toimitusjohtaja Dag-Adler Blaksethin mukaan strategiatyö työpaikkakulttuurin parissa tulee olemaan entistäkin tärkeämpää tulevaisuudessa.

”Meille tulee joka kuukausi monia uusia kasvoja, ja yrityksemme on läsnä yhä useammilla markkinoilla. Siksi on tärkeämpää kuin koskaan tuoda yrityksemme yhteen, kokoontua yhteisten arvojen ympärille, jatkaa Element Logicin työpaikkakulttuurin kehittämistä, jotta voimme kaikki kasvaa ja pitää hauskaa yhdessä”, Blakseth sanoo.

Join our newsletter

Keep up to date, get insights and product updates straight to your inbox.

Sign up