An image of the AutoStore robots at work.

Element Logicille Great Place to Work -sertifikaatti jo toista kertaa

Olemme erittäin otettuja ja ylpeitä siitä, että Element Logicille on myönnetty Great Place to Work -sertifikaatti jo toisena vuotena peräkkäin.

Great Place to Work -sertifikaatti perustuu maailmanlaajuiseen työntekijöiden tyytyväisyyttä mittaavaan kyselyyn. Siinä mitataan viittä eri osa-aluetta, joilla työntekijöiden työolosuhteita mitataan, eli uskottavuutta, arvostusta, reiluutta, ylpeyttä ja yhteisöllisyyttä. Kysely tarjoaa meille äärettömän hyvän mittarin, jolla voimme seurata, miten olemme onnistuneet pitämään huolta työntekijöistämme ja yrityskulttuuristamme. Erityinen kiitos myönnetystä tunnustuksesta kuuluu siis työntekijöillemme, jotka ovat tarjonneet näkemyksiään, kokemuksiaan ja mielipiteitään vastatessaan kyselyn useisiin kategorioihin.

CEO Element Logic

“Henkilöstö on yrityksemme suurin voimavara. Me teemme jatkuvasti töitä sen eteen, että voimme tarjota työolosuhteet, joihin jokainen haluaa kuulua, samalla kun vastaamme tehtäväämme, eli asiakkaidemme auttamiseen. Yksi tärkeimmistä arvoistamme on, että töissä voi olla myös hauskaa ja sen mukaan elämme ihan joka päivä. Vuosi 2021 on ollut äärettömän hyvä vuosi meille. Olemme laajentaneet neljään uuteen maahan, henkilöstö on kasvanut lähes puolella 140:stä 225:een, olemme saaneet mukaan uusia omistajia ja olemme rauhallisesti päässeet palaamaan uuteen “normaaliin” työtapaan. Olemme äärettömän otettuja siitä, että työntekijämme ja Great Place to Work -kysely on päättänyt myöntää meille jo toista vuotta peräkkäin tämän kunnianosoituksen. Se toimii todistuksena siitä, että Element Logicin työntekijät pystyvät vastaamaan haasteeseen kuin haasteeseen – ja todistamaan, että tiimityöstä syntyy unelmien työt”, Element Logicin toimitusjohtaja Dag-Adler Blakseth iloitsee.

“Parhailla työpaikoilla on yhteistä se, että niissä on onnistuttu luomaan luottamukseen perustuva yrityskulttuuri ja johtamistapa. Niiden strateginen fokus on henkilöstökeskeisessä yrityskulttuurissa, koska niissä ymmärretään arvostaa kovien aikojen terästämiä ammattilaisia. Tämä strateginen asenne antaa näille yrityksille etulyöntiaseman, kun puhutaan jatkuvasti kasvavasta kilpailusta osaavista työntekijöistä. Onnittelut Element Logicille jo toista vuotta peräkkäin ansaitusta Great Place to Work -sertifikaatista”, Great Place to Workin toimitusjohtaja Jannik Krohn Falck toteaa.

Join our newsletter

Keep up to date, get insights and product updates straight to your inbox.

Sign up