FusionPort™ ja FusionPort Staging™ -työasemat ovat nyt julkistettu

AutoStore laajensi äskettäin tarjontaansa kahdella uudella työasemalla, FusionPort™- ja ​​FusionPort Staging™ -asemilla. Pohjoismaiden johtava urheilukauppa XXL on maailman ensimmäisten joukossa testannut Element Logicin toteuttamaa uutta työasemaa jo vuoden ajan.

AutoStoren uudet työasemat on rakennettu kolmea avainkohtaa ajatellen: turvallisuus, ergonomia ja aseman käyttäjän hyvinvointi. Lisäksi uudet asemat lisäävät monipuolisuutta tuotteiden automaattisessa poiminnassa, mahdollistavat monimutkaisempia työnkulkuja, korkeampaa suorituskykyä ja parempaa tuottavuutta. Kaikki ominaisuudet lisäävät varastotoimintojen tarkkuutta ja tehokkuutta. Olemme testanneet FusionPortia yhdessä asiakkaamme, XXL:n, kanssa viimeisen vuoden ajan.

FusionPort on rakennettu kolmea avainkohtaa ajatellen: turvallisuus, ergonomia ja käyttäjän hyvinvointi. Kuva otettu XXL:n toimipisteessä, jossa on testattu FusionPortia viimeisen vuoden ajan.

Turvallisuus, ergonomia ja käyttäjän hyvinvointi

Uudet työasemat auttavat asiakkaitamme lisäämään logistiikkatoimintojen tuottavuutta sekä houkuttelee etsimään uusia  FusionPort™ tarjoaa useita keskeisiä kumppanietuja säilyttämisen ja työtyytyväisyyden mielessä.

Työaseman kallistus 15° eteenpäin vähentää työntekijöiden fyysistä rasitusta. Kallistuva työalue parantaa ulottuvuutta tuotteiden poimimiseen keräilijän takaosasta ja tarjoaa paremman näkyvyyden AutoStore-keräimeen.

Turvaluukku, joka peittää työpisteen kerääjien vaihdon ajaksi. Luukku on liukuva pleksilasiovi, joka avautuu, kun tuote on valmis poimittavaksi, ja sulkeutuu, kun tuote on poimittu. Muissakin työasemissa on turvaominaisuuksia, mutta luukku tarjoaa kattavamman turvan, joka vähentää työtapaturmia ja varmistaa käyttäjän turvallisuuden.

Integroitu pick-to-light-järjestelmä on suunniteltu auttamaan työaseman käyttäjää ohjaamaan keräimen oikeaan kohtaan, koska valo valaisee oikean säiliön sijainnin. Pick-to-light on suunniteltu yksinkertaistamaan työaseman käyttäjän työnkulkua, vähentämään stressiä työaseman käytön aikana, poistamaan virheitä ja yksinkertaistamaan koulutusta. FusionPorts™ pick-to-light-järjestelmä minimoi toistuvan tarpeen katsoa työasemaa tai olla vuorovaikutuksessa sen kanssa. Tämä edistää aseman käyttäjän työergonomiaa.

Testauksesta hyvää palautetta

FusionPort asennettiin asiakkaamme XXL:n olemassa olevaan järjestelmään, ja sitä testataan useiden tilausrivien erän keräämiseksi jokaisen säiliöesityksen aikana. FusionPort saavutti XXL:n testauksen aikana 50 prosentin parannuksen työaseman käyttäjän tehokkuudessa. Huippusuorituskyvyn ollessa lähes 400 poimintaa tunnissa.

 

""Me XXL:llä olemme kokeneet useita etuja FusionPortista. Verrattuna muihin AutoStoren työasemiin, se on ergonomisempi portin korkeuden ja kallistuksen ansiosta. FusionPort on epäilemättä tehokkaampi kuin muut työasemat ja käyttäjäystävällisempi uusien ominaisuuksien ansiosta. Jos antaisin muille suosituksen, mihin työasemaan sijoittaa, se olisi tämä.""

— — Kai-Remi Berge, AutoStore-osastonjohtaja, XXL

Tuottavuutta ja monipuolisuutta

Tuottavuuden ja järjestelmäintegraation näkökulmasta FusionPort™ on suunniteltu tähän mennessä monipuolisimmaksi työasemaksi. Kaksi keräysaukkoa mahdollistavat automatisoidumman keräilyn ja paremman työnkulun; robottikäsivarsi voi vaihdella, mistä säiliöstä se poimii. On mahdollista valmistaa yksi säiliö samalla, kun toista säiliötä poimitaan tai käyttää molempia porttiaukkoja räätälöidyssä yhdistelmässä. Keräyssäiliön vaihdeltavuus sekä työaseman 15° kallistus tekevät FusionPort -työasemasta ergonomisimman ja optimoiduimman AutoStoresta saatavilla olevan työaseman.

15 asteen kallistuskulma sekä keräyslokeroiden vaihdeltavuus tekevät FusionPort-työasemasta ergonomisimman ja optimoiduimman Autostoren työasemista.

FusionPort™

FusionPort Staging™

 • Kaksi lähdesäiliön aukkoa 15° kallistuksella
 • Keräysnopeus 2×275 = 550 laatikkoa/tunnissa
 • Integroidut visuaaliset poiminnan apuvälineet
 • Käyttäjän näytön käyttöliittymä
 • Turvaluukku
 • Kaksi lähdesäiliön aukkoa 15° kallistuksella
 • Keräysnopeus 2×275 = 550 laatikkoa/tunnissa
  ja lisäksi: Kaksi kohdesäiliön aukkoa, joiden keräysnopeus 2×200 = 400 laatikkoa/tunnissa
 • Integroidut visuaaliset poiminnan apuvälineet
 • Käyttäjän näytön käyttöliittymä
 • Turvaluukku

Join our newsletter

Keep up to date, get insights and product updates straight to your inbox.

Sign up