Maailman suurin AutoStore-jakelija vuonna 2020

Mikään muu yritys ei ole toteuttanut vuonna 2020 yhtä paljon AutoStore-ratkaisuja kuin Element Logic. Element Logic onkin maailman suurin AutoStore-kumppani asennusten määrän mukaan vuonna 2020.

”Alkuperäisenä AutoStore-kumppanina toteutimme maailman ensimmäisen asennuksen, ja meillä on ollut pitkä ja kannattava suhde AutoStoren kanssa siitä lähtien. Olemme ylpeitä siitä, että markkinaosuutemme kasvaa edelleen ja että olemme ensisijainen AutoStore-asiantuntija Pohjoismaissa ja Euroopassa”, toteaa Dag-Adler Blakseth, CEO, Element Logic.

Tilastojen mukaan Element Logic in markkinaosuus Pohjoismaissa on noin 90 prosenttia, ja Euroopassa se on 30 prosenttia.

AutoStoren tuominen Eurooppaan

Element Logic on kasvanut huomattavasti viime vuosien aikana, ja sen liikevaihto vuonna 2020 oli yli 100 miljoonaa euroa – mikä on paras tulos yhtiön 35-vuotisen historian aikana. Koska Element Logicilla on täydet AutoStoren jakeluoikeudet Euroopassa, yhtiö on laajentunut ja perustanut uusiin maihin useita divisioonia viime vuosien aikana. Ranskan, Puolan, Benelux-maiden ja Tšekin lisäksi yhtiö avasi äskettäin Espanjan toimiston.

Maailman 10 ensimmäisen AutoStore-asennuksen toimittaja

Element Logic ei ole ainoastaan kaikkien kokenein AutoStore-asiantuntija toteutettujen asennusten määrän mukaan laskettuna, vaan se on myös tehnyt pisimpään yhteistyötä AutoStoren kanssa. Alkuperäisenä AutoStore-kumppanina Element Logic on osallistunut innovatiiviseen kehityskulkuun testaamalla, suunnittelemalla ja asentamalla ratkaisuja alusta alkaen. Vuonna 2005 hälytys- ja valvontayritys Elotec käytti ensimmäisenä maailmassa varastonsa automatisointiin AutoStorea – ja Element Logic suunnitteli ja toimitti nämä tilat. AutoStore-järjestelmä on ollut käytössä 16 vuotta ja toimii edelleen mainiosti.

Elotecin jälkeen Element Logic toimitti maailman seuraavat yhdeksän AutoStore-asennusta, joista yksi oli ensimmäinen AutoStore-asennus Norjan ulkopuolella vuonna 2008.

ENSIMMÄINEN MAAILMASSA: Element Logic on maailman kokenein AutoStore-jakelija – sekä vuosissa mitattuna että vuonna 2020 toteutettujen AutoStore-ratkaisujen määrän mukaan laskettuna

Lue tarinamme täällä

”Odotamme innolla sitä, että voimme parantaa entisestään laajaa kokemustamme AutoStore-asiantuntijana ja luoda kannattavia automatisoituja ratkaisuja entistä useammille eurooppalaisille asiakkaille tulevina vuosina”, Blakseth sanoo.

Join our newsletter

Keep up to date, get insights and product updates straight to your inbox.

Sign up

Harkitsetko varaston automatisointia?

Ota yhteyttä