Neljä tapaa rahoittaa varastoautomaation hankinta

Pääomakustannukset ovat nousseet viime vuosina runsaasti, mikä osaltaan varmasti hankaloittaa monen varastoautomaatiojärjestelmän hankintaa. Element Logicilla on kuitenkin tarjottavana jopa neljä erilaista rahoitusmallia.

Element Logicin Suomen myyntipäällikkö Antti Lumme kertoo videolla tarkemmin näistä rahoitusmalleista. Asiakkaan näkökulmasta tärkeää on myös Element Logicin tarjoama vuosikymmenien ammattitaito ja vahva kansainvälinen sekä paikallinen organisaatio. 

– Jos asiakkaalla ei ole aiempaa kokemusta automaatiosta, niin kokemuksemme tuo hankintaan varmuutta. Pystymme osoittamaan toimialan yrityksiä, jotka ovat hyötyneet automaation käyttöönotosta, Lumme taustoittaa.

Asiakas käytetään aina kohteessa, jossa varastoautomaatio on jo toiminnassa. Myös rahoitusratkaisuissa pyritään siihen, että automaation hankkiminen olisi mahdollisimman sujuvaa ja helppoa. Element Logic neuvoo, auttaa ja opastaa sekä henkilökohtaisesti että dataan perustuvien laskelmien avulla.

 

Rahoitusmallit pähkinänkuoressa:

  1. Omarahoitteinen
  2. Leasing
  3. Robotiikka palveluna
  4. Tilat ja automaatio samassa vuokrasopimuksessa

 

Katso ja kuuntele tarkemmat tiedot videolta. Erityisesti kaksi tuoreinta mallia joustavat erinomaisesti asiakkaan tarpeiden mukaan. Kannattaa perehtyä, mitä Antilla on sanottavaa!

 

Join our newsletter

Keep up to date, get insights and product updates straight to your inbox.

Sign up

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Anttiin.

Ota yhteyttä!