AutoStore ports at solar

Solar (NL) automatisoi varaston Element Logicin toimittamalla AutoStore-ratkaisulla

Solar Nederland B.V. on automatisoinut Amsterdamin pohjoispuolella Alkmaarissa sijaitsevan varastonsa uuden automatisoidun varasto- ja keräilyjärjestelmän avulla. Element Logic on suunnitellut ja asentanut AutoStore-ratkaisun, joka sisältää 43 000 säilytyslaatikkoa, 50 robottia ja 16 työasemaa. ”Robotteja hyödyntävä varastoratkaisu parantaa tilausten keräilykapasiteettia ja optimoi liiketoimintaprosessit siten, että voimme toimittaa tilaukset nopeasti ja tarkasti”, kertoo Michiel Rohrman, Managing Director, Solar Nederland B.V.

Element Logic toteutti Solariin Alankomaiden ensimmäisen AutoStore-järjestelmän. Solar on hankinta- ja palveluyritys, joka toimii sähkötekniikan sekä LVI-teknologian alalla. Solar automatisoi uuden AutoStore-järjestelmän avulla yli 30 000 pientavaran, kuten asennusmateriaalien ja sähköteknisen materiaalin, prosessit.

”AutoStore-investointi antaa mahdollisuuden tehostaa varaston toimintaa. Tällä tavoin voimme nopeuttaa tilausten keräilyä ja vähentää keräysvirheitä. Tämä puolestaan takaa luotettavan ja nopean toiminnan nyt ja tulevaisuudessa”, Michiel Rohrman sanoo.

Autostore workstations at Solar
Solarin AutoStore-järjestelmä tehostaa toimintaa ja varmistaa entistä ympäristöystävällisemmän logistiikan

Kestävän kehityksen mukainen ratkaisu

Tehokkuuden lisäksi Solar ilmoittaa ympäristövaikutuksen pienentämisen olevan yhtä tärkeää. ”AutoStore-varastossa tavaroiden varastointiin tarvitaan vähemmän pahvilaatikoita ja täytemateriaalia. Tämän lisäksi Solar käyttää huippuluokan tiivistyskonetta, mikä pienentää kaikkien pahvilaatikoiden koon sisällön kannalta optimaaliseksi. Niinpä pelkkää ilmaa kuljetetaan vähemmän, minkä lisäksi laatikossa olevien tuotteiden vaurioitusriski pienenee. AutoStore tuo Solarille myös valaistukseen ja sähkönkulutukseen liittyviä säästöjä. 50 robottia kuluttaa esimerkiksi vähemmän sähköä kuin viisi pölyimuria”, Rob Pauls, Managing Director, Element Logic BeNeLux, toteaa lopuksi.

Lue lisää kestävästä kehityksestä ja AutoStoresta täällä.

Haluatko tietää, miten AutoStore toimii?

Solar Nederland B.V. esittelee juuri asennettua AutoStore-järjestelmää lyhyellä videolla.

Join our newsletter

Keep up to date, get insights and product updates straight to your inbox.

Sign up