Teknologiayritys Element Logic laajentaa toimintaansa Suomeen

Element Logic on maailman johtava AutoStore-kumppani vuonna 2020 toteutettujen asennusten määrän perusteella, ja yhtiö ilmoittaa uuden toimiston avaamisesta Suomessa.

“Element Logicilla on ollut jo pitkään todistetusti vahva asema Skandinaviassa alueen markkinajohtajana, ja tämä päätös onkin mielestämme luonteva kehityssuunta laajentaa pohjoismaista näkökulmaa. Element Logicin kunnianhimoisen kasvu- ja laajennussuunnitelman tavoitteena on ollut etabloitua paikallisesti Suomessa”, kertoo Eir Bjørkly, Executive Vice President Northern Europe, Element Logic.

”Olemme havainneet vuosien saatossa, että monet kiinnostavat yritykset menestyvät Suomessa, ja valikoimamme antaa mahdollisuuden optimoida entisestään näiden yritysten toimitusketjua ja varaston tehokasta toimintaa”, hän jatkaa.

Vuoden 2021 alkupuolella Element Logic on jo allekirjoittanut ensimmäiset kaksi AutoStore-toimitusta Suomeen: sopimuskumppanit ovat Finnish Design Shopin ja DSV Finland. Odotamme innolla, että saamme näiden yritysten ratkaisut toimitettua ja otettua käyttöön vuoden loppuun mennessä.

Element Logicin liikevaihto vuonna 2020 oli yli 100 miljoonaa euroa – mikä on paras tulos yhtiön 35-vuotisen historian aikana. Ja yli 100 automatisoidun varastointi- ja keräilyjärjestelmän asennuksen perustella Element Logic onkin Euroopan kokenein AutoStore-kumppani.

Tästä lähtien Element Logic Finlandin uusien suomalaisten asiakkaiden apuna on paikallinen tiimi, ja tämän suomalaisen tiimin ensimmäisen jäsen on Antti Lumme, uusi Sales Director for Finland.

”Olen innoissani voidessani aloittaa työt tällaisessa yhtiössä, jonka kansainvälinen brändi ja innovatiiviset tuotteet luovat aidosti lisäarvoa asiakkaille. Odotan voivani olla Suomessa avuksi monilla toimialoilla, kuten logistiikassa, verkkokaupassa, tuotannossa ja vähittäismyynnissä, kun näillä aloilla perehdytään, mitä kaikkea modernilla logistiikan automatisoinnilla voi tehdä. Mielestäni monille yrityksille olisi merkittävästi apua Element Logicin räätälöidystä ja käytännössä toimivaksi todistetuista automatisointiratkaisuista”, Lumme sanoo.

”Antilla on viimeisen 10 vuoden ajalta kokemusta automatisoinnista ja kolmannen osapuolen logistiikka-alalta sekä maailmanlaajuisissa että paikallisissa kasvuyrityksissä, minkä lisäksi hänellä on kaupallista näkemystä. Pyrkimyksemme onkin saavuttaa asema johtavana yhden luukun automatisoitujen varastoratkaisujen toimittajana Suomen markkinoilla”, Bjørkly lisää.

Join our newsletter

Keep up to date, get insights and product updates straight to your inbox.

Sign up