Element Logic valmis kansainväliseen kasvuun

Element Logic on saanut maailmanlaajuiset jakeluoikeudet AutoStoren asennukseen ja myyntiin. Tämä on äärettömän tärkeä askel kansainvälisten asiakkaidemme palvelemisessa ja asemamme varmistamisessa maailman suurimpana AutoStore-ratkaisujen toimittajana.

“Olemme äärettömän innoissamme toimintamme laajenemisesta globaaliin mittakaavaan,” Element Logicin operatiivinen johtaja Håvard Hallås iloitsee.

Element Logic on maailman ensimmäinen ja suurin AutoStore-ratkaisujen toimittaja sekä arvostettu AutoStore-kumppani jo vuosikymmenien ajan.
 

“Me olemme tienneet AutoStoren olevan paras varastojen automatisointijärjestelmä jo vuodesta 2005, eli heti ensimmäisten tekemiemme asennusten jälkeen. Laajenimme onnistuneesti läpi useiden Euroopan maiden, joten nyt voimme nyt asettaa tavoitteemme entistä korkemmalle ja pidemmälle, jotta voimme palvella asiakkaitamme missä päin maailmaa tahansa, Element Logicin toimitusjohtaja Dag-Adler Blakseth sanoo.

KASVUA: Uusia toimistoja on viimeisen kahden vuoden aikana avattu Suomen lisäksi Tsekkeihin, Italiaan ja Espanjaan. Element Logicin operatiivisen johtajan Havård Hallasin mukaan nyt on oikea aika laajentua Euroopan rajojen ulkopuolelle.

“Element Logic on ollut tärkeä paikallinen ja alueellinen kumppani AutoStorelle aivan alkuvaiheistamme, eli vuodesta 2003 saakka. Olemme ilahtuneita, että voimme ilmoittaa heidän olevan kumppanimme myös globaalissa mittakaavassa. Tiedämme, että he toimivat odotustemme mukaisesti myös maailmanlaajuisten hankkeiden toimittajana ja toimeenpanijoina,” AutoStoren toimitusjohtaja Karl Johan Lier toteaa.

"Odotamme innolla työskentelyä yhdessä Element Logicin kanssa, koska tämä yhteistyö tulee epäilemättä olemaan merkittävä tekijä AutoStoren kasvavassa vaikutuksessa maailmanmarkkinoilla ja varastojen automatisoinnissa."

— Karl Johan Lier, toimitusjohtaja, AutoStore.
“Odotamme innolla työskentelyä yhdessä Element Logicin kanssa, koska tämä yhteistyö tulee epäilemättä olemaan merkittävä tekijä AutoStoren kasvavassa vaikutuksessa maailmanmarkkinoilla ja varastojen automatisoinnissa,” Karl Johan Lier uskoo.

Kansainväliseen kasvuun on potentiaalia

Tietyt markkina-alueet erottuvat selvästi potentiaalisina alueina, joihin Element Logicin tulisi laajentua Euroopan jälkeen

“Meidän näkemyksemme mukaan Yhdysvaltojen ja Aasian markkinat ovat potentiaalisia kasvualueita. Yhdysvalloissa meillä on jo muutama projekti etenemässä, joiden uskomme vahvistuvan vielä vuoden 2022 aikana,” Hallås toteaa.

Toinen luonnollinen tapa globaalin laajentumisen tavoitteen täyttymiseksi on globaalit asiakkaamme ja heidän toimintojensa laajempi tukeminen. Me olemme toimittaneet AutoStore-järjestelmiä ammattitaidolla useille globaaleille asiakkaille.

“Uskon tämän olevan hyvä uutinen kaikille asiakkaillemme, joilla on toimintaa myös Euroopan ulkopuolella,” Hallås toteaa

KASVUPOTENTIAALIA: Yritykset, jotka sijoittuvat tiukasti asutetuille alueille ja joutuvat taistelemaan työvoimasta, ovat yksi tärkeimmistä Element Logicin kohderyhmistä, kun yritys laajentaa toimintaansa maailmanlaajuiseksi.

Element Logicin tapaan – maailmanlaajuisesti

“Etsimme jatkuvasti alueita, jotka ovat järkeviä Element Logicin laajentumisen kannalta,” Hallås sanoo. 

“Tulevaisuuden kasvu tulee nykyisiltä asiakkailtamme sekä uusilta markkinoilta. Aiomme kasvattaa toimintaamme uusilla markkinoilla kestävällä tavalla. Olisimme voineet laajentua Euroopan ulkopuolelle jo aiemmin, mutta meille oli tärkeää, että keräsimme kokemuksia ja hioimme prosessimme huippuunsa luoden menestyksekkään liiketoimintamallin Euroopassa ennen laajentumista,” hän jatkaa.

Element Logicin kasvu on viimeisten muutaman vuoden aikana on ollut toimialan suurimpien joukossa.  

GLOBAALIA KOHTI: Globaali laajentuminen on osa Element Logicin pitkän tähtäimen strategiaa. Toimitusjohtaja Dag-Adler Blakseth on innoissaan tästä uudesta vaihteesta.

Tavoitteena laatu ja kasvu

“Meillä on vankka asema Pohjoismaiden markkinoilla. Aiomme vahvistaa lähivuosina asemaamme varastoautomaation edelläkävijöinä täällä sekä Euroopassa,” Element Logicin toimitusjohtaja Dag-Adler Blakseth toteaa.

Uusiin teknologisiin innovaatioihin panostaminen sekä jatkuva Euroopan markkinoiden kehittäminen antaa Element Logicille tuntuvia etuja globaaleille markkinoille laajenemisen suhteen. Tavoite on, ja tulee aina olemaan, korkealaatuisten ratkaisujen luominen asiakkaille, joilla on potentiaalia kasvuun.

YHDISTELMÄSSÄ SEN SALAISUUS: Menestyvän ratkaisun pääraaka-aineet ovat AutoStore-järjestelmä yhdistettynä Element Logicin kehittämiin ohjelmistoihin, palveluihin ja sovelluksiin.

Element Logic ja AutoStore ovat luoneet voimakkaan brändin, jolla on vahva sekä luotettu maine, joka ulottuu jopa yli Euroopan rajojen.

“Tärkein syy laajentumiselle on se, että olemme oppineet kasvamaan kestävällä tavalla ja skaalautuvasti. Ja mikä tärkeintä, perustuksemme ovat kunnossa, joten voimme tuoda uusia kumppaneita mukaan,” Hallås kiteyttää. 

Haluatko kuulla lisää varastojen automatisoinnista? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme tai jätä yhteydenottopyyntö.

Ota yhteyttä

Join our newsletter

Keep up to date, get insights and product updates straight to your inbox.

Sign up