Kahdeksan myyttiä varastoautomaatiosta

Haluatko tietää, miten automaatio voi auttaa sinun yritystäsi. Lue lisää ja tiedät mikä automaatioratkaisuissa on tarua ja mikä totta.

An increasing number of companies are looking to automate their warehouse to be competitive in their markets. However, automation is still often met with scepticism in the board rooms.

– Being a big investment – maybe the biggest a company has ever done – it is natural to be sceptical and afraid of potential risks. But the scepticism is often based on myths that do not hold water, says Dag-Adler Blakseth, CEO of Element Logic.

That is why we have made this whitepaper; to debunk some of the most common myths of warehouse automation. We believe it will provide you with the insight you need in order to make the best decision for the future of your warehouse.

Reading this whitepaper, you will among other things learn more about:

  • The complexity-level of automation
  • How to make sure you benefit financially from automation
  • Whether you need to build a new warehouse or can optimize your existing warehouse
  • How AutoStore works
  • How automation affects your work force
  • Which industries automation is suitable for

The whitepaper is free and available in English, German, French

Kestävä sisälogistiikka ja automaatio

Sisälogistiikan ydin on helpottaa kulutustavaroiden nopeaa liikkumista ja kulutusta. Mutta voiko suuri intralogistiikka olla myös kestävää? Tutkimme tätä aihetta uusimmassa julkaisussamme.

Lataa whitepaper

Vapauta varastosi koko potentiaali tekoälyn avulla

Oheisessa whitepaper-julkaisussa jaamme näkemyksiä siitä, mitä automatisoitujen työnkulkujen onnistuminen vaatii ja kuinka ihmiset ja robotit voivat työskennellä yhdessä tuottavuuden ja kasvun saavuttamiseksi.

Lataa whitepaper

Tiedon hyödyntäminen – varastoautomaation seuraava taso

Kasvun ja kilpailukyvyn ylläpitämiseksi sinun on ennakoitava, mitä tapahtuu, ja reagoitava muutoksiin reaaliajassa. Se taas tarkoittaa, että yritykselläsi on oltava valmius hyödyntää varastosi piilotettua dataa.

Lataa tietopakettimme