Kolme sisälogistiikkaa muuttavaa trendiä

Oletko kiinnostunut kuulemaan, miten logistiikkatoimiala tulee kehittymään seuraavina vuosina? Meillä on 35 vuoden kokemus varaston suorituskyvyn optimoinnista ja meillä on kokemus ja näkemys mitkä asiat ovat tulleet jäädäkseen ja mitkä tulevat poistumaan nopeasti alalta.

Olemme nähneet valtavasti kasvua ja muutoksia sisälogistiikassa viimeisen kahden vuoden aikana. Uuden teknologian ja last mile -jakeluratkaisuiden lisäksi olemme nähneet ison muutoksen myös asiakkaiden odotuksista logistiikka-alan palveluita kohtaan. Asiakkaat haluavat ja olettavat saavansa entistä nopeampia ja luotettavampia toimituksia ja he haluavat sen NYT!

Pysyäksesi kilpailukykyisenä, sinun on hyvä pysyä kärryillä erilaisista nousevista trendeistä, jotka tulevat pysymään.

Dokumentin luettuasi, lupaamme, että saat hyvän johdatuksen sekä käytännön ideoita seuraaviin asioihin:

  • Ruuan verkkokauppa ja asiakkaiden odotukset toimituksiin sekä joustavuuteen liittyen
  • MFC (Micro Fulfillment Centres) ja innovatiiviset ideat kuinka lyhentää last mile – toimitusten toimitusaikaa
  • Kuinka Automation as a Service (AaaS) eli Automaatio palveluna soveltuu ratkaisuna varastojen automaatioon ilman suuria investointeja

Vapauta varastosi koko potentiaali tekoälyn avulla

Oheisessa whitepaper-julkaisussa jaamme näkemyksiä siitä, mitä automatisoitujen työnkulkujen onnistuminen vaatii ja kuinka ihmiset ja robotit voivat työskennellä yhdessä tuottavuuden ja kasvun saavuttamiseksi.

Lataa whitepaper

Tiedon hyödyntäminen – varastoautomaation seuraava taso

Kasvun ja kilpailukyvyn ylläpitämiseksi sinun on ennakoitava, mitä tapahtuu, ja reagoitava muutoksiin reaaliajassa. Se taas tarkoittaa, että yritykselläsi on oltava valmius hyödyntää varastosi piilotettua dataa.

Lataa tietopakettimme

Näin lasket Element Logicin automaatioratkaisun ROI:n

Varastoautomaatiolla on monia etuja. Säästät tilaa, saat enemmän tyytyväisiä asiakkaita ja työntekijäsi saavat paremman työpäivän. Mutta mikä on sen taloudellinen hyöty?

Download