Great Place to Work -sertifioidun Element Logicin henkilöstöä

Element Logicille Great Place to Work -sertifikaatti kahdeksassa maassa

Element Logic on jälleen kerran osoittanut olevansa kansainvälisesti loistava työpaikka, sillä se on sertifioitu kahdeksassa maassa, mikä on yksi enemmän kuin vuosi sitten.

Huolimatta maailmanlaajuisten epävarmuustekijöiden täyttämän vuoden haasteista sitoutuneet tiimimme jäsenet ovat ilmaisseet tyytyväisyytensä.

Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa, että Element Logic on jälleen kerran saanut Great Place to Work -tunnustuksen. Tällä kertaa sertifiointimme laajenee kahdeksaan maahan: Norjaan, Ruotsiin, Tanskaan, Saksaan, Iso-Britanniaan, Yhdysvaltoihin, Kolumbiaan ja uuteen tulokkaaseen Tšekkiin. Tämä saavutus, joka ylittää edellisen vuoden saavutuksemme, on osoitus sitoutumisestamme edistää kaikille työntekijöillemme turvallista ja iloista työympäristöä.

Great Place to Work on maailmanlaajuinen työntekijätutkimus, joka mittaa työntekijöiden tyytyväisyyttä. Uskottavuus, kunnioitus, oikeudenmukaisuus, ylpeys ja yhteisö ovat viisi mitattavaa ulottuvuutta. Jotta työpaikka voi osallistua kyselyyn, sillä on oltava vähintään kymmenen työntekijää ja 70 %:n luottamusindeksi.

”Olen valtavan ylpeä saavutuksistamme tänä vuonna, erityisesti ottaen huomioon haastavat globaalit olosuhteet. Element Logic on turvallinen ja toiveet toteuttava työpaikka, mitä korostaa saavuttamamme Great Place to Work -sertifikaatti useissa maissa”, sanoo Element Logicin konsernijohtaja Dag-Adler Blakseth.

"Olen valtavan ylpeä saavutuksistamme tänä vuonna, erityisesti ottaen huomioon haastavat globaalit olosuhteet. Element Logic on turvallinen ja toiveet toteuttava työpaikka, mitä korostaa saavuttamamme Great Place to Work -sertifikaatti useissa maissa."

— Element Logicin konsernijohtaja Dag-Adler Blakseth
Element Logicin konsernijohtaja Dag-Adler Blakseth

”Vaikka tulokset antavat aihetta juhlaan, keskitymme edelleen jatkuvaan parantamiseen hyödyntäen löytämiämme oivalluksia, jotta voimme parantaa työpaikkamme entisestään. Tämän kyselyn ydin on kerätä arvokasta työntekijöiden palautetta ja käyttää sitä vuosittaisen edistyksen ja kehityksen ponnahduslautana”, Blakseth lisää.

Great Place to Workin Norjan toimitusjohtaja Jannik Krohn Falck on vaikuttunut Element Logicin työympäristön saamasta korkeasta pistemäärästä – etenkin kun otetaan huomioon yrityksen laajentuminen uusille alueille.

”Element Logic on onnistunut ylläpitämään hyvää ja tehokasta kulttuuria samalla kun se on laajentunut uusiin maihin ja alueisiin. Tämä on hieno saavutus varsinkin haastavassa kansainvälisessä ympäristössä. Kaikki johtotasot ja työntekijät tietävät, että kulttuuri on menestyksen avaintekijä, ja he jatkavat työskentelyä uusilla ja paremmilla tavoilla vastatakseen tulevaisuuden haasteisiin”, Falck sanoo.

Element Logic on saavuttanut merkittävää kasvua vuosien varrella, ja se työllistää nyt maailmanlaajuisesti yli 900 työntekijää. Kyselyn tulokset eivät ole sattumaa; pikemminkin osoitus ihmisten kovasta työstä ja omistautumisesta, Element Logicin toimitusjohtajan Dag-Adler Blaksethin mukaan:

”Yhtiömme on kasvanut viime vuosina merkittävästi. Tämä tuo usein mukanaan omat haasteensa, mukaan lukien vaikeuden ylläpitää johdonmukaista kulttuuria. Tämä mielessä pitäen olen erittäin ylpeä jokaisesta tiimin jäsenestä, ei vain heidän intohimostaan ja omistautumisestaan työhönsä, vaan myös heidän korvaamattomasta panoksestaan Element Logicin luomisessa loistavaksi työpaikaksi. Se on avainasemassa jatkuvissa pyrkimyksissämme tähdätä korkealle ja menestyä tulevaisuudessa”, Blakseth sanoo.

Join our newsletter

Keep up to date, get insights and product updates straight to your inbox.

Sign up