AutoStoren R5 Pro -robotti

R5 Pro ja R5+ Pro -robottien lanseeraus

AutoStore lanseeraa uusimmat lisäyksensä R5-sarjaan, R5 Pro ja R5+ Pro-robotit. Uudet ominaisuudet tehostavat laajamittaista toimintaa vapauttamalla tilaa useammille tuotteille varastossa, lisäämällä tuottavuutta ja alentamalla kustannuksia.

Uusien robottien ominaisuudet soveltuvat erityisesti suuren mittakaavan verkkokauppatoiminnoille, kun suurten, suorituskykyisten järjestelmien kysyntä kasvaa, sekä yrityksille, jotka harjoittavat laajasti monivuorotyötä.

"Jo maineensa veroiseksi osoittautunut ja tehokas R5-robottisarja saa nyt merkittävän parannuksen. Uusi akku- ja lataustekniikka tuo meille enemmän tuottavuutta robottia kohden, mikä vähentää latausasemien määrää ja vähentää robottien lataamiseen tarvittavaa aikaa. Näiden päivitysten myötä asiakkaamme saavat entistä tehokkaamman järjestelmän."

— Lasse Vik, Element Logicin AutoStoren tuotepäällikkö
Element Logicin AutoStoren tuotepäällikkö Lasse Vik

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Nopea lataus: Uusin päivitys on litiumtitanaattiakut (LTO). Uudet akut tarjoavat nopean latausmahdollisuuden. Seitsemän minuutin latauksella robotit voivat työskennellä 180 minuuttia. Lyhyt latausaika lisää yksittäisten robottien käytettävyyttä.
  • Parantunut tuottavuus: R5 Pron käyttöönotto suurissa AutoStore-järjestelmissä mahdollistaa huomattavan, jopa 15 prosentin vähennyksen samassa kehikossa tarvittavien robottien määrään verrattuna R5-robotin käyttöön. Tämä johtaa tehokkaampaan reititykseen ja parempaan järjestelmän tehokkuuteen.
  • Tilankäytön optimointi: LTO-akkujen käyttöönotto uudessa R5 Prossa johtaa siihen, että tarvitaan vähemmän latureita, mikä puolestaan lisää kehikon varastointitilaa.
  • Energiankäytön optimointi: Vaikka AutoStore-robotit kuluttavat vähän energiaa, kevyt ja nopealatauksinen R5 Pro -robotti vähentää energiankulutusta. Kiireisinä aikoina, jolloin energiahuippu on huipussaan, R5 minimoi energiankulutuksen, kun akut ovat tehokkaampia ja latureita tarvitaan vähemmän.
R5 Pro -robotit
Uudet R5 Pro ja R5+ Pro ovat saatavilla kahdessa koossa. Vasemmalla oleva R5+ Pro on suunniteltu sopimaan 425 mm:n laatikkoon, joka on suurin saatavilla oleva laatikkokoko.

 

Boozt, Pohjoismaiden suurin verkkotavaratalo, jolla on myös maailman suurin AutoStore-järjestelmä, on testannut uutta R5 Pro -robottia kehikossaan. Vaikka on vielä aikaista ennustaa uusien robottien vaikutuksia, on jo nähtävissä, että uusi R5 Pro on kehittynyt 50 prosenttia muihin R5-robotteihin verrattuna. Tobias Sjölin, Booztin teknologia- ja logistiikkajohtaja kertoo mietteitään uudesta lisäyksestä R5-sarjaan: ”Johtavana verkkokauppayrityksenä etsimme jatkuvasti uusia tapoja optimoida varastotoimintoja. Olemme innoissamme R5 Prosta, R5 -sarjan uusimmasta lisäyksestä, joka tuo konkreettisia etuja asiakkaille, joilla on nopeutta vaativia AutoStore-järjestelmiä.”

Join our newsletter

Keep up to date, get insights and product updates straight to your inbox.

Sign up

Oletko kiinnostunut uudesta R5 Pro -robotista?

Ota yhteyttä!